Fork me on GitHub
  August 19, 2018, 08:17:10 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Mineserver / Support / Login Issues on: February 16, 2011, 10:43:51 pm
When users log into the server it lest the first user in sometimes, and then times out everyone else. It also eventually closes the socket for the user already in the game.

Ideas? fixes?

Upon further investigation, it craps out when you try and load another block other then the ones immediately at the spawn

And i need to press enter in the cli for a user to login
2  Mineserver / Support / Re: Cannot get server to load on: February 16, 2011, 10:41:39 pm
fixed as of the latest update
3  Mineserver / Support / Cannot get server to load on: February 16, 2011, 08:14:57 am
I am starting my server with a little script:
Code:
cd $(dirname "$0")/bin/
./mineserver config.cfg

located at "/Applications/mineserver/run"

Every time I start the server it goes to 100% cpu usage, and then eventually fails with:

Code:
Atlas:~ johngalt$ /Applications/mineserver/run ; exit;
mineserver(10246) malloc: *** mmap(size=32768) failed (error code=12)
*** error: can't allocate region
*** set a breakpoint in malloc_error_break to debug
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
  what():  St9bad_alloc
/Applications/mineserver/run: line 2: 10246 Abort trap             
./mineserver config.cfg
logout

[Process completed]

No other output is given, I have installed, and compiled this on a PPC Mac, following the instructions in the wiki, using homebrew. It is running 10.5.8 server, and has xcode 3.1.4.

I am using the stock config.cfg file (https://github.com/fador/mineserver/blob/master/bin/config.cfg)

Any help would be greatly appreciated
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!