Fork me on GitHub
  February 19, 2018, 08:08:14 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2
1  Mineserver / Support / Re: Wrong protocol version? on: June 12, 2011, 04:57:05 pm
I've not been able to get louisdx's fork to work under windows, not even able to compile more recent versions.
2  Mineserver / Support / Re: Wrong protocol version? on: June 08, 2011, 07:53:28 am
Mineserver is way out of date Sad
3  Mineserver / Support / Re: Can't connect to local server on: April 26, 2011, 05:54:07 pm
Quote
I get the same error message thousands of times with Louisdx's fork but the server still runs and I can connect
my attempt at a build doesn't even produce anything that I can run. :\
4  Mineserver / Support / Re: Can't connect to local server on: April 26, 2011, 11:31:25 am
I haven't been able to build louisdx's fork. :\
(Win7 VS2010)
--------------
\mineserver\plugins\commands\commands.cpp(33): fatal error C1083: Cannot open include file: 'tr1/unordered_map': No such file or directory

mineserver\src\chunkmap.h(35): fatal error C1083: Cannot open include file: 'tr1/unordered_map': No such file or directory

mineserver\src\plugin.h(32): fatal error C1083: Cannot open include file: 'tr1/unordered_map': No such file or directory
--------------------------
5  Mineserver / Support / Unable to debug under windows; Suggestions? on: April 17, 2011, 07:39:35 am
So, using a fresh buildpack and VS2010 one is unable to debug.
Seeing as there's a lack of info on the wiki or elsewhere regarding anything to do with mineserver and windows I'm somewhat at a loss as to how to continue.
(one can still compile etc, the user is simply unable to debug, which is becoming more and more a rather annoying drawback)

on compile the user is presented with about a dozen 'warnings' as the one's below (not just a doezen, there's a few hundred, however these are the only one's that are relevant to the current issue)
-----
libevent.lib(event.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc100.pdb' was not found with
'libevent.lib(event.obj)' or at 'C:\Fresh_Build\mineserver\bin\vc100.pdb'; linking object as if no debug info

On attempting to debug user is presented with the below errors and once again about a dozen or more similar to those containing 'cannot find or open the PDB file
-----
'mineserver.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\usp10.dll', Cannot find or open the PDB file
'mineserver.exe': Loaded 'C:\Fresh_Build\mineserver\bin\libnoise.dll', Binary was not built with debug information.
'mineserver.exe': Loaded 'C:\Fresh_Build\mineserver\bin\zlibwapi.dll', Binary was not built with debug information.

is anyone able to suggest a cause / fix for the above issue?
6  Mineserver / Discussion / Re: Kill trees on: April 13, 2011, 06:17:48 am
Sorry! I'm afraid I don't understand your broken english D:
afaik leaf decay is currently in progress, as it stands a user cannot break a leaf block, and if one removes all the wood from any given tree the user then times out.
So if there's a tree in your way, you're pretty much screwed lest you resort to heavy usage of the /replace command. Sad


7  Mineserver / Discussion / Re: VS2010 Build on: April 12, 2011, 01:38:55 am
aha, yeh I had the same problem, an no info anywhere meant a bit of trial and error.

When presented with the build pack there are 3 directories before the source is cloned at which point there are 4.
the 3 dir in question are:
- dll
- include
- lib

The contents of the include and lib directories need to be placed in the corresponding directories in the visual studio directory 'VC'
(Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\)
So take the contents of the lib directory and put them in..
Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\lib
and the contents of the include directory into...
Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include

once you manage to compile the code the contents of 'dll' should then be placed in the 'bin' folder to which mineserver was compiled.

Hope this helps. Smiley



8  Mineserver / Discussion / Re: Kind-of-a-Spam-Problem? on: April 02, 2011, 02:17:05 pm
I second this.
9  Mineserver / Discussion / Re: What does Mineserver need to get off the ground quickly? on: April 01, 2011, 01:36:22 pm
Quote
The question is, are you good enough to even make Mineserver compile?
I had a little trouble getting the git source to compile correctly, however after a bit of fiddling with include/library paths it worked fine, Though i would've appreciated some info on the process that wasn't so dated.

Quote
It doesn't work with the 1.4 client, though, so I didn't get very far.
As for the new minecraft client release (1.4) I had the same problem and can confirm that mineserver doesn't support the new protocol yet.
Considering (afaik) the 1.4 update was only released today I see that as a perfectly reasonable state of affairs.
10  Mineserver / Discussion / Re: Kill trees on: March 30, 2011, 03:04:34 pm
not sure this is the right place for you post, however that aside.

I think it may have something to do with the implementation of leaf decay.

I had a look myself and noticed that once 'killing' a tree (wood only) the leaf decay seems to stall the server before a trees worth of leaf blocks disappear and the user is showered in saplings, or often crash the server entirely.
Perhaps try filing a bug report? Smiley

11  Mineserver / Development / Re: I want to help. on: March 29, 2011, 07:23:20 pm
Try jumping into the irc channel on freenode Smiley
12  Mineserver / Development / Re: Mineserver fails at saving/generating chunks?! on: March 25, 2011, 10:52:15 am
I've been having issues with chunk generation myself, the errors I receive are not the same as yours, however perhaps related?

http://mineserver.be/forums/index.php?topic=273.0
13  Mineserver / Support / Re: (2 repeated errors) incorrect chunk | chunk failed (getLight) on: March 23, 2011, 01:57:02 pm
well a couple appeared to be quite large, however I suspect that may have been due to cave generation being turned on at that stage.

the last few haven't been overly large, large enough say to eat small buildings and 3 / 4 blocks of the ground beneath.

as for the getlight error it begins when the server first starts up and continues until a user joins att which point it stops, then at every join/leave it pops up once again.
14  Mineserver / Support / (2 repeated errors) incorrect chunk | chunk failed (getLight) on: March 23, 2011, 08:53:48 am
Hey guys Smiley

So we've been getting 'incorrect chunk' errors more frequently.
When a player spawns the server gives the following error and regenerates part of the map.
There are portions of the map being seemingly eaten by the server on an increasingly regular basis.

[Warning] Map: incorrect chunk (missing xPos or zPos) regenerating


Besides that, the following error tends to pop up whenever a user logs in, though we haven't as yet noticed any significant side effects, unless the 2 errors are somehow linked:

[Info] :765: Loading chunk failed (getLight)

Anyone else experience this, or know what's going on?

[EDIT]
Using 15-Mar-2011 release
15  General / Off Topic / Strange glitch - Giant Zombie...God? on: March 22, 2011, 05:07:31 am


Honestly...wtf?
there's a user in it's path upon a tower of stone attempting to reason the monstrous deity.
Pages: [1] 2
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!