For$
<!-- begin site header -->
<div id=

Author Topic: Furnace doesnt work  (Read 11942 times)

iostream

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • EVE Online
    • View Profile
    • Holy Cow Studio
Furnace doesnt work
« on: January 22, 2011, 10:09:36 pm »
Hello there.

I've got latest server build then installed them. After small amount of time i've got one big problem - furnace don't want to work. I was putted items into it, but burning process dont want to start.


Is this a bug or just currently unworking feauture?

Best regards.
We are living in a nightmare, we call it's normal life...

Ben S.

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Furnace doesnt work
« Reply #1 on: January 22, 2011, 11:21:42 pm »
Have you tried smelting with other fuels?  It might just be that sticks were forgotten as a fuel.
Unofficial Mineserver builds:
http://www.benschro.com/mineserver

iostream

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • EVE Online
    • View Profile
    • Holy Cow Studio
Re: Furnace doesnt work
« Reply #2 on: January 22, 2011, 11:29:41 pm »
Yep, we tried other fuel (coal), still have this problem. Currently using just /give command but this badly for game atmosphere :(
We are living in a nightmare, we call it's normal life...

Fador

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: Furnace doesnt work
« Reply #3 on: January 22, 2011, 11:51:01 pm »
Furnaces were broken in the 1.2 update...

iostream

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • EVE Online
    • View Profile
    • Holy Cow Studio
Re: Furnace doesnt work
« Reply #4 on: January 22, 2011, 11:53:22 pm »
Hello, Fador!
How soon will be they fixed?
We are living in a nightmare, we call it's normal life...

Fador

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: Furnace doesnt work
« Reply #5 on: January 23, 2011, 12:07:39 am »
well..we actually have some serious bugs which need to be fixed first priority =/

But the furnace problem shouldn't be that big of a problem to actually fix..
It's because before the whole furnace data was sent, now only the clicks for the inventory screen are sent. The inventory stuff should actually be working but the furnace is just not started ;)

iostream

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • EVE Online
    • View Profile
    • Holy Cow Studio
Re: Furnace doesnt work
« Reply #6 on: January 23, 2011, 12:38:30 am »
Okay, thank you for answers, Fador.
We are living in a nightmare, we call it's normal life...