Fork me on GitHub
  November 14, 2018, 06:27:58 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How do I load new worlds?  (Read 2010 times)
shylerflynn
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« on: February 28, 2011, 05:28:45 pm »

I'm very new to the whole minecraft scene, i've got mineserver running but I have no idea how how load different worlds. Is it possible, say I have have one saved from a previous server or singleplayer?

Any other tips and stuff would be very much appreciated!
Logged
Nredor
Administrator
Newbie
*****
Posts: 18


View Profile
« Reply #1 on: March 01, 2011, 09:51:53 pm »

We don't have support for current minecraft world format (1.3 / mcregion). :/
Sorry about that. We hope to have that soon supported. But if you have pre 1.3 worlds you can use those by copying files to world/ at mineserver folder.
Logged
Fador
Administrator
Full Member
*****
Posts: 126


View Profile
« Reply #2 on: March 11, 2011, 12:39:31 pm »

Update:

McRegion format used in 1.3 is now implemented to Mineserver.
Old formats are automatically converted to McRegion format once Mineserver is started and old format detected.

Logged
SweetCraft Girl
Newbie
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #3 on: March 15, 2011, 06:43:45 am »

Update:

McRegion format used in 1.3 is now implemented to Mineserver.
Old formats are automatically converted to McRegion format once Mineserver is started and old format detected.



Great news.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!