For$
<!-- begin site header -->
<div id=

Author Topic: How do I load new worlds?  (Read 4212 times)

shylerflynn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
How do I load new worlds?
« on: February 28, 2011, 05:28:45 pm »
I'm very new to the whole minecraft scene, i've got mineserver running but I have no idea how how load different worlds. Is it possible, say I have have one saved from a previous server or singleplayer?

Any other tips and stuff would be very much appreciated!

Nredor

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: How do I load new worlds?
« Reply #1 on: March 01, 2011, 09:51:53 pm »
We don't have support for current minecraft world format (1.3 / mcregion). :/
Sorry about that. We hope to have that soon supported. But if you have pre 1.3 worlds you can use those by copying files to world/ at mineserver folder.

Fador

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: How do I load new worlds?
« Reply #2 on: March 11, 2011, 12:39:31 pm »
Update:

McRegion format used in 1.3 is now implemented to Mineserver.
Old formats are automatically converted to McRegion format once Mineserver is started and old format detected.


SweetCraft Girl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: How do I load new worlds?
« Reply #3 on: March 15, 2011, 06:43:45 am »
Update:

McRegion format used in 1.3 is now implemented to Mineserver.
Old formats are automatically converted to McRegion format once Mineserver is started and old format detected.



Great news.